Tänään opettelin ajamaan pyoralla Lontoon keskustassa. Vasemmanpuoleinen liikenne tuo hommaan haastetta. Oikealta tulevan vaistamissaantoa ei ole. Bussien ohimeno on joka kerta jannaa. Kun on pimeaa ja sataa (melko usein) joutuu olemaan extra skarppina. Jannitysta lisaa se fakta, ettei koskaan voi tietaa milloin pyora on pollitty paivan tai yon aikana. Silti pyoraily voittaisi aamuruhkassa jumittavan akaisen ampiaislauman kaltaiset ihmismassat, bussit joissa kukaan ei jostain syysta ikina avaa yhtakaan ikkunaa, vaikka bussi olisi niin kostea ettei ikkunoista nae lapi ja ilma niin paksua etta hapensaanti on lahes mahdotonta, seka tapotaydet aamutubet ja negatiivisia skandaaliuutisia taynna olevat metrolehdet sata nolla. Aion oppia! 

Viimeaikojen ilonaiheita:

- Lukuisat synttariaiheiset onnittelut, viestit, kortit, paketit ja muistaminen yleensa. Nyt mulla on happy pillseja, jukka poikaa, tubelukemista, suomiherkkuja ja monta ihanaa muistoa takassani kiinni.

- Nouvelle Vaguen keikka, mieleton show ja uusi loistava tuttavuus: Melanie Pain http://www.youtube.com/watch?v=ujSMK-rk4y4

- Saunan loytaminen

- Aamuhetket kera muumikupillisen instant kahvia, voileipien, seka lempiblogien ja tsemppimusan

- Tukholma, ystavat jotka sailyvat vuosista ja valimatkoista huolimatta. Koti-illat, glogi ja piparit. Tunnelmalliset mukulakivikadut, suloiset pikkukahvilat, hoyryava lautasellinen intialaista ruokaa, raikas merituuli ja hapenhengittely, nauraminen siihen pisteeseen etta mahaan sattuu. Yhdessa hassuttelu, hulluttelu ja tyhmien ideoiden toteuttaminen.

- Joulu tulee kovaa! Joulu tarkoittaa kotisuomea. <3 <3 <3

- Tuikut ja knackebrod juustolla

ps. www.youtube.com/watch